Norsk Skogkatt United i Fokus

Välkommen till Norsk Skogkatt United's Forum!
Jag hoppas att detta forum skall vara till belåtenhet för klubbens medlemmmar. Här kan vi dela tankar o funderingar inom avel och uppfödning. Även dela med oss av våra bästa bilder, prata samåkning till och från utställningar, utställningsresultat och allt mellan himmel och jord.

Norsk Skogkatt United i Fokus är ett låst forum där majoriteten av kategorierna endast kan läsas av våra medlemmar. Vänligen läs artikeln; Att bli medlem på Forumet för mera information.

Vänligen se till att placera dina inlägg i rätt kategorier. Om du vill lägga in bilder på din katt så skapa en tråd som du döper till kattens namn under kategorin bilder, därefter lägger du in dina bilder där, vill du sedan om en månade eller nåt bidra med en ny bild,så leta rätt på "din" tråd och fyll på där, på såvis skapas inte onödiga trådar utan vi hittar alla bilder på samma katt under den kattens namn :)

För forumet gäller vissa skrivregler för allas trevnad...
Och då gäller självklart svenska lagarIfokus skrivregler och medlemsavtalet samt sunt förnuft och en positiv och trevlig anda. Om du funderar på funktioner i forumet så kan du läsa användarmanualen.

Hoppas du känner dig varmt välkommen!


Vänlig hälsning / Sophia, Sajtvärd för Norsk Skogkatt United I Fokus!