2008-04-28 01:34 #0 av: lynxeyes

Här har vi vårt rykande färska forum, som jag hoppas skall vara till glädje för alla medlemmar. Jag hoppas att ni kommer att trivas och att ni alla hjälper till att fylla forumet med intressanta diskussioner och ser till att hålla aktiviteten här på en hög nivå. :)

1. Artiklar

Just nu finns det inte så många artiklar här, men det kommer att fyllas på efter hand. Har du tips på en trevlig eller informativ eller rolig artikel som du tycker kunde passa här eller vill skriva en själv så kontakta mig.

2. Forumet
Majoriteten av trådarna här på forumet är låsta endast för sajtens inbjudna medlemmar, de som får tillträde till dessa trådar och artiklar är de som är medlemmar i föreningen norsk skogkatt United (se länk till höger)

3. För allas trevnad
För allas trevnad så finns det lite regler att följa och vi hoppas att ni håller er till dom, så att vi kan få en trevlig stämning här inne och ett informativt och roligt utbyte av varandra.

4. Medhjälpare
Sajten kommer att få två medhjälpare, dessa blir i nuläget Ulrica, Restless och Carolina, Zarkeshas. De kan ni också kontakta om ni har tips, idéer eller frågor.

Vi önskar er hjärtligt välkomna och hoppas ni skall trivas!

MVH / Sophia, Sajtvärd

Relaterade länkar